Општинско такмичење у одбојци

 

   Општинско такмичење у одбојци одржано је 11. 2. 2022. Такмичиле су се три школе из наше општине: ОШ ,,Сретен Лазаревић” из Прилика, ОШ ,,Кирило Савић” из Црњева и ОШ ,,Милинко Кушић” из Ивањице. Домаћин је била Oсновна школа ,,Кирило Савић”. Нашу школу представљалe су мушка и  женска екипа. Мушку епипу представљали су следећи ученици: Томислав Бугарчић, Лука Драговић, Лука Ристивојевић, Александар Марковић, Вук Грујовић, Вељко Араповић и Обрад Довијанић. Женску екипу представљале су следеће ученице: Тамара Бојовић, Јелена Даријевић, Тамара Милорадовић, Кристина Ајдачић, Сара Обрадовић, Анђела Грујичић, Кристина Поповић, Тина Томић, Сања Стефановић и Александра Јовановић.

   Мушка екипа је у полуфиналу поражена  од екипе из школе ,,Кирило Савић”. Екипа је дала све од себе и достојно се борила у полуфиналу. Женска екипа наше школе у полуфиналу у тешкој борби победила је екипу девојчица школе  ,,Милинко Кушић”. У финалу су победиле екипу девојчица школе ,,Кирило Савић”, освојиле су 1. место и пласирале су се на окружно такмичење. У току такмичења сви ученици наше школе показали су изузетно знање одбојкашке технике, а на томе захваљујемо наставници физичког и здравственог васпитања Људмила Поповић, која је на својим часовима доста  пажње посветила овој спортској дисциплини.
Честитамо нашим ученицима на борби, ученицама на успеху, наставници физичког и здравственог васпитања Људмили Поповић, тренеру одбојкашког клуба ТомиславуАврамовићу и председнику спортског савеза и директору наше школе Миладину Божовићу.

Print Friendly, PDF & Email