Меморијални турнир у стоном тенису ,,Марина Пејовић”

   Mеморијални турнир у стоном тенису ,,Марина Пејовић” одржан је 25. децембра 2021. у нашој школи ,,Сретен Лазаревић”, у Приликама. На турниру „Марина Пејовић“ учествовале су следеће школе: OШ ,,Сретен Лазаревић” из Прилика, ,,ОШ Мајор Илић” из Кушића, ОШ ,,Мићо Матовић” из Катића,  ОШ ,,Милинко Кушић”, ОШ ,,Кирило Савић” из Црњева, ОШ ,,Милан Вучићевић Зверац” из Братљева, OШ ,,Бреково” из Брекова и Гимназија из Ивањице.

Број учесника на турниру био је следећи:

-девојчице до 6. разреда – 2,

-дечаци до 6. разреда – 7,

-девојчице 7. и 8. разред – 6,

-дечаци 7. и 8. разред – 15,

-девојчице из гимназије – 2

-дечаци из гимназије – 3.

Укупан број учесника на турниру је 35 ученика.

  У спровођењу турнира активно су учествовале судије, које су се огласиле на позив директора школе и учиниле част овом спортском догађају. Свој задатак су обавили коректно и професионално, на чему смо им веома захвални. Судије на турниру били су: Павловић Дејан, Симоновић Миодраг, Петровић Аранђел, Араповић Никола и Ћојбашић Родољуб.

Награде победницима овог турнира обезбедила је породица Пејовић.

Домаћина овог турнира, тј. ОШ ,,Сретен Лазаревић” из Прилика представљали су следећи учесници:

ДЕЧАЦИ:  Вук Грујовић, 6. разред,  Саша Грујовић, 5. разред,  Вељко Араповић, 8. разред                    ДЕВОЈЧИЦЕ:  Сара Обрадовић, 8. разред, Анђела Грујичић, 8. разред,  Драган Стевановић, 4. разред

 После много труда,  великог броја претчаса, улагања и зноја ученици  ОШ ,,Сретен Лазаревић” из Прилика су се, уз активну сарадњу, помоћ и труд наставнице физичког и здравственог васпитања Људмиле Поповић, спремали за овај турнир. Стога, резултати нису изостали и ученици су освојили следећа места:

  • у катеогорији од 5. до 6. разреда 2. место освојио је Вук Грујовић. У катеогрији од 7. до 8.  разреда награђене су Обрадовић Сара, освојивши 1. место, и Грујичић Анђела, освојивши 2. место. Наше ученице су постигле велики резултат, и поносни смо на наше драге ученике и наставницу физичког и здравственог васпитања Људмилу Поповић!

Укупан резултат ученика свих школа по категоријама је следећи:

  1. Девојчице од 5. до 8. разреда:

Стефановић Данијела 1. место и Ковачевић Дара 2. место;

Дечаци од 5. до 6. разреда:

Ђурић Ђорђе 1. место, Грујовић Вук 2. место и Јовановић Милан 3. место;

Девојчице од 7. до 8. разреда:

Обрадовић Сара 1. место, Јовановић Марија 2. место и   Грујичић Анђела 3. место;

Дечаци од 7. до 8. разреда:

Васовић Милан 1. место, Мрдак Давид 2. место и  Мунитлак  Стефан 3. место;

Гимназија, девојчице:

Оцокољић Јелена 1. место и Петаковић Јана 2. место

Гимназија, дечаци:

Томић Мирољуб 1. место, Грујовић Урош 2. место и  Грујовић Вељко 3. место.

    Турнир је протекао у љубазној, пријатељској и веселој атмосфери. Све епидемиолошке мере су испоштоване. Сви присутни су послужени соковима и доручком. Велики допринос у организацији овог турнира је имао пожртвовани, сјајни и вредни директор наше школе Миладин Божовић, без кога овај турнир не би био у потпуности квалитетно одржан.

         Захваљујемо се и наставници физичког и здравственог васпитања Људмили Поповић на труду, стрпљењу, многоборјним претчасима који су допринели резултату и на посвећености раду у школи.

Print Friendly, PDF & Email