Гостовање наше драмске дружине у Ковину

  Чланови наше школе глуме, заједно са наставницом српског језика и књижевности Верицом Костић, од 18. до 20. маја, учествовали су на великом фестивалу драсмких група, који организује  Црвени крст Србије, у оквиру програма Промоција хуманих вредности. Ученици су приказали драмски комад „Ко има чарбну моћˮ, чији је аутор наставница Верица, а који је припремљен у сарадњи са Црвеним Крстом из Ивањице. Учествовали су следећи ученици: Емилија Костић, Анђела Араповић, Павле Вуловић, Саша Грујовић, Никола Станковић, Милица Араповић и Дуња Стевић. Ученике су, поред наставнице Верице Костић, пратили и Анкица Мојсиловић, секретар Црвеног крста Ивањице и Марко Андрејевић, стручни сарадник у Црвеном крсту из Ивањице.

  Овогодишњи фестивал је организован у Ковину и трајао је три дана. Наши ученици су наступали другог фестивалског дана и побрали симпатије публике и домаћина. Тродневни боравак у Ковину са преноћиштем у Пожаревцу, за ученике и наставника обезбедио је Црвени крст Србије.

   Наша школа негује успешни у активну сарадњу са Црвеним крстом из Ивањице дуги низ година, а сарадња са овом институцијом у сфери наше школе глуме и драмске секције посебно је истакнута и запажена.

Print Friendly, PDF & Email