Знамо још понешто

Трећег дана Дечје недеље за ученике старијих разреда организовано је такмичење у различитим вештинама под називом Знамо још понешто. Учествовала су сва одељења од петог до осмог разреда, а надметали су се у следећим вештинама: превлачење конопца, загристи јабуку са канапа без употребе руку, трка у џаковима, појести шлаг без употребе руку, жонглирање лопте у пару главом, караоке, наши таленти, цртање и вежба прецизности.

Координатори одељењских тимова биле су одељењске старешине. Жири, који је оцењивао успешност такичара, чинили су Горан Костић, наставник ликовне културе; Ивана Миливојевић, наставник билогије, Наташа Зечевић, наставник географије и Томислав Аврамовић, некадашњи наставник физичког и здравственог васпитања. Модератори и водитељи активности били су Верица Костић, наставник српског језика и књижевности и Миладин Божовић, директор школе, који је и идејни творац овог, за наше ученике, омиљеног такмичења.

Такмичење се одвијало у дворишту школе. Уз пуно смеха, забаве и ведрине дошли смо  и до победника. Најуспешнији су били ученици одељења VIII2, друго место заузело је одељење VII1, а треће место одељење VI2.

Знамо још понешто је такмичење које у нашој школи постаје традиција у данима Дечје недеље, па му се ученици, али и одрасли, посебно радују.

В.К.

Print Friendly, PDF & Email