Учимо од својих узора

Четвртог дана Дечје недеље за ученике старијих разреда организована је трибина под називом Учимо од својих узора. По жељи ученика, у нашој школи гостовали су Александар Димитријевић, глумац и Лазар Николић и Синиша Бабић, фудбалери Фудбалског клуба Јавор Матис из Ивањице.

    Кроз разговор са гостима, ученици су сазнали када су њихови узори заволели глуму, односно спорт, како су изгледали први кораци у каријери, шта је посебно важно у глуми и спорту, колико је труда потребно уложити када желимо да оставримо свој циљ, како се постижу успеси и друго. Ученици су били веома активни и радознали учесници у разговору, па је трибина протекла у веома пријатној атмосфери, на радост свих присутних. Гости су били посебно задовољни мноштвом занимљивих питања на која су радо одговарали. Пренели су ученицима важне поруке о неговању талената и оставривању снова.

Организована је и наградна игра у којој је ученица петог разреда Ђурђина Симончевић освојила фудбалску лопту.

Модератори трибине били су Верица Костић, наставник српског језика и књижевности, за област глуме и драме и Миладин Божовић, директор школе, за област спорта.

Одабиром узора за трибину, ученици наше школе су још једном показали да су школа глуме и спортови веома важне активности у нашој школи. У ове области је и раније улаган велики труд и остваривани су одлични резултати, а трудићемо се да убудуће будемо још успешнији.

В.К.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email