Деца су украс света – добродошлица првацима у организацију ,,Пријатељи деце Србије“

Не постоје прописани и прокушани „рецепти“ васпитања младог човека – детета. Свако дете тражи свој индивидуални приступ и то нас чини истраживачима дететовог чаробног и непредвидљивог света како бисмо му помогли да се развије као потпуно, срећно и задовољно биће.

   Данас, четвртог дана обележавања Дечије недеље, уживали смо у програму који су припремили ученици млађих разреда. Програм је изведен у част најмлађих ученика, ђака првака. Фискултурна сала била је , за тренутак огледало добрих рецитатора, глумаца, играча…. На крају , своје умеће казивања стихова и извођења песме уз адекватне покрете, показали су и сами прваци. Награђени су громогласним аплаузом, који су заиста и заслужили. Добили су беџеве и Добродошлице као потврду да су постали чланови организације „Пријатељи деце Србије“. Након завршетка
програма, ученици првог разреда су, заједно са учитељицом Лелом Ћурчић, засадили дрво своје генерације о коме ће водити рачуна у наредном периоду. Присуствовали смо и гостовању спортиста фудбалског клуба ,,Јавор“ из Ивањице. Ученици су имали прилике да успешним фудбалерима поставе интересантна питања, добију аутограме и заједно се фотографишу.

Print Friendly, PDF & Email