ХУМАНИТАРНИ НОВОГОДИШЊИ БАЗАР🎄♥️🎁

Ученици и наставници наше школе учествовали су и ове године на Хуманитарном базару који организују Општина Ивањица, Туристичка организација и Дом културе у сарадњи са основним школама и предшколским установама из наше општине. На штанду наше школе изложени су декоративни елементи, ручни радови наших ученика, настали на различитим производним радионицама које је у школи организовао Тим за развој међупредметних компетенцнија и предузетништва. Изложба је била продајна, а приход од креативних рукотворина усмерен је у добротворне сврхе.
Поред штанда су, као љубазни домаћини и веома успешни представници наше школе, били ученици Николина Мојсиловић, Тијана Симеуновић, Јована Тошовић, Наталија Масларевић, Андреј Грујичић и Василије Араповић. Ученике су пратили наставници Мирјана Митровић, Мира Ремовић, Верица Костић, радник из техничке службе Драгојле Јовановић и директор школе.
Поносни смо што је наша школа допринела овој хуманитарној манифестацији и радујемо се што ће труд, креативност и залагање наших ученика некој другој деци улепшати празнике.
Print Friendly, PDF & Email